Aparat Dentar Invisalign

De ce INVISALIGN

Aparatul dentar INVISALIGN este foarte greu observabil. La acest avantaj se adauga faptul ca elementele componente sunt mobile si complet personalizabile. Pe durata tratamentului, acest aparat nu implica restrictii alimentare. Igiena dentara este usor de realizat, deoarece este aparatul poate fi usor indepartat pe durata periajului. Nu in ultimul rand, datorita plasticului usor din care este realizat, INVISALIGN nu provoaca deloc dureri sau disconfort.

In ce consta tratamentul

Pentru inceput se va realiza un mulaj al dintilor pacientului. Aceste mulaje vor ajunge in laboratorul special INVISALIGN din Statele Unite ale Americii. Prin intermediul unei tehnologii tridimensionale, vor fi realizate gutierele pe care adolescentul le va purta pe durata tratamentului.

La fiecare doua saptamani, pacientul va schimba setul de gutiere, in functie de ce progres a fost observat si la recomandarea specialistului ortodont.

Tratament aproape invizibil

Cu INVISALIGN nu mai trebuie sa iti fie frica de cum arati cu un aparat dentar. Principalul avantaj al acestor dispozitive este faptul ca sunt aproape invizibile. Acest lucru este posibil datorita unei structuri asemanatorare unei gutiere transparente. INVISALIGN permite corectarea problemelor de aliniere a dintilor. Pregateste-te de un zambet perfect estetic, obtinut printr-un tratament confortabil!

Intrebari Frecvente

Acest aparat este indicat pentru a corecta dintii strambi. Eligibilitatea pentru program se va stabili in cadrul clinicii noastre de catre unul din medicii nostri specialisti. Programeaza-te pentru o consultatie ortodontica de specialitate
Alianiatorii Invisalign trebuiesc purtati in permanenta pe toata durata tratamentului, exceptie fac momentele in care mancati sau efectuati periajul dentar.
Invisalign foloseste o tehnologie avansata care deplaseaza dintii prin miscari precise, controland atat gradul de deplasare cat si moment de deplasare. Pentru fiecare perioada este realizat un aligner personalizat care deplaseaza dintii in pozitia prescrisa.