Coronițe Dentare

Cand avem nevoie de coronite dentare?

Daca durerea la dinti isi face simtita prezenta in timpul mesei, cea mai probabila cauza o reprezinta caria dentara. Daca actiunea cariei este semnificativa, atunci este foarte important ca sa se instaleze o coronita dentara pentru a nu pierde dintele.

Avantajele coronitelor dentare

Aplicarea coronitelor dentare permite dintilor sa isi recapete imediat functiile masticatorii si de vorbire. Dintele cariat primeste o protectie care previne aparitia ulterioara a unei infectii bateriene. Zambetul sanatos astfel obtinut duce la recapatarea confortului psihologic.

Un mare avantaj al coronitelor dentare este faptul ca intretinerea lor nu este un lucru complicat iar durata de viata pentru acestea poate fi prelungita cu mult timp daca este pastrata o igiena orala corespunzatoare.

Coronite din zirconiu EZ-Pedo

Coronitele din zirconiu EZ-Pedo reprezinta variante de ultima generatie, fiind realizate din materiale biocompatibile. Acestea nu contin metal si ofera un risc zero de alergii. Mai mult, aceste coronite au un aspect identic cu cel al dintilor naturali. Pe langa aceste avantaje, coronitele din zirconiu EZ-Pedo dau o rezistenta foarte mare dintelui afectat. Nu in ultimul rand, aceste coronite pot fi instalate atat pe dantura temporara cat si pe cea permenenta.

Intrebari Frecvente

Da, acest tip de lucrare protetica isi pastreaza un timp indelungat proprietatile si sunt mai rezistente in timp.
Coroanele ceramice pe suport de zirconiu au un grad de naturalete mult mai mare. Dioxidul de zirconiu este un material de culoarea dintelui care se prelucreaza, nu se toarna precum metalul, si este frezat computerizat prin tehnologia CAD CAM. Rezultate unei astfel de lucrari protetice sunt foarte estetice si mult mai rezistente in timp.