Aparat Dentar Metalic

Tratament pentru fiecare varsta

Aparatul dentar se recomanda pentru corectarea unor anomalii dentare, atat functionale cat si estetice. Tratamentul ortodontic poate incepe la orice varsta si garanteaza recapatarea unui zambet perfect aliniat.

Design modern si personalizat

Transforma-ti aparatul dentar intr-un accesoriu! La Dentesse Teens te ajutam sa alegi diverse culori pentru elementele metalice ale aparatului. Alege un aparat dentar personalizat de tine si iesi in evidenta cu un accesoriu nonconformist.

Ce efect are aparatul dentar

Un aparat dentar este recomandat pentru situatii in care dintii de deasupra sunt mult prea in fata in comparatie cu dintii de jos, precum și atunci când cele doua randuri de dinti se suprapun exact. Alte probleme rezolvate de un aparat ortodontic sunt spatiile aparute intre dintii de pe aceeasi arcada sau in timpul muscaturii.

Intrebari Frecvente

Perioada de vizita variaza in functie de tipul de aparat dentar ales. Pentru aparatul dentar clasic, controlul periodic se realizeaza la 4 saptamani, in timp ce pentru aparatul dentar invizibil controlul se realizeaza la 6 saptamani.
In functie de afectiunea ce trebuie corectata, tratamentul ortodontic cu aparat dentar poate dura intre 6 luni si 2 ani. Un alt factor care contribuie la prelungirea timpului de finalizare a tratamentului este tipul de aparat dentar ales, de regula timpul cel mai scurt de tratament fiind obtinut prin intermediul aparatelor dentare invizibile (lingual).
Nu exista nici o limita de varsta, acesta putand fi pus si dupa varsta de 50 de ani.