Un zâmbet frumos îi poate schimba viața​

Tratamentul cu aparat dentar face mai mult decât să alinieze dinții. Cu ajutorul lui putem obține un zâmbet mai larg și mai plăcut. Iar un zâmbet armonios contribuie la simetria feței și poate chiar îmbunătăți estetica facială.

Pe lângă beneficiile estetice,tratamentul cu aparat dentar asigură o mușcătură corectă, un aspect esențial în menținerea sănătății dentare și evitarea complicațiilor.

Trainerul Dentar

Trainerul este un aparat funcțional sub forma unei gutiere, ce are ca scop dezvoltarea corectă a maxilarului și eliminarea obiceiurilor vicioase, precum: împinsul dinților cu limba, respirația pe gură în timpul somnului sau scrâșnitul din dinți.

Trainerul Dentar

Acest tip de aparat ajută dinții poziționați greșit să revină în pozițiile normale, remediază mușcătura incorectă și mărește arcada dentară. Dimensiunile sale reduse îl fac ușor de purtat și de curățat. Fiind puțin vizibil la exterior, dispozitivul este și estetic.

Invisalign

Invisalign este aproape nedetectabil, iar materialul extrem de ușor și design-ul 100% personalizat, îl fac extrem de confortabilși complet nedureros. Pe durata tratamentului, acest aparat nu implica restricții alimentare, iar igiena dentară este ușor de realizat, deoarece aparatul poate fi ușor îndepărtat pe durata periajului.

Aparat Dentar Metalic

La Dentesse Teens aparatul dentar poate deveni un accesoriu unic. Copii au posibilitatea să aleagă diverse culori pentru elementele metalice ale aparatului. Poate avea un aparat dentar complet personalizat și poate ieși în evidență cu un accesoriu nonconformist.

Aparat Dentar Safir

Pentru cei care nu agreează aparatele dentare tradiționale, există varianta Safir, un aparat transparent, aproape invizibil. Braketii din safir sunt foarte rezinstenți, nu își schimbă culoarea în timp, iar forma lor rotunjită asigură o purtare mult mai confortabilă pe parcursul tratamentului.

Aparat Dentar Invizibil

Acest tip de aparat se montează în spatele dinților, fiind complet nedetectabil. Pe lângă avantajul estetic, acest tip de aparat este mai ușor de întreținut, iar tratamentul este în general mai eficient și mai scurt.

Programează-te acum pentru o consultație

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *