Anestezie Generală

Cum funcționează anestezia generală

Anestezia generală poate fi folosită în cazul tinerilor care au probleme stomatologice, însa care nu reușesc să reziste unei intervenții de durată. Pe toată durata tratamentului, un medic specialist ATI supraveghează semnele vitale ale pacientului, pentru ca tratamentul să se desfășoare în condiții maxime de siguranță și confort.

Beneficiile unui tratament sub anestezie

Anestezia generala este recomandata în primul rând adolescenților care nu cooperează deloc pe durata tratamentului. Asta deoarece se poate administra repede și oferă rezultate sigure. Un mare avantaj al procedurii este faptul că într-o singura ședinta sub anestezie completa pot fi realizate mai multe tratamente dentare. Trebuie menționat că aceasta este singura metoda pentru sedarea adolescenților polialergici.

Nu în ultimul rând, anestezia generală oferă o siguranță suplimentară și nu implică internare în spital.

Cum are loc anestezia

Substanțele anestezice sunt administrate intravenos. Uneori este folosită și o mască aplicată pe nas pentru a-l ajuta pe pacient să respire mai ușor. Pe durata sedării, se poate face o anestezie locală. în felul acesta, adolescentul își va reveni din anestezie având complet amorțita zona unde s-a derulat tratamentul dentar.

Intrebari Frecvente

În funcție de durata anesteziei, aceasta se poate administra prin inhalare sau intravenos.

Da, acest tip de procedură poate fi administrat si pentru copii, însă doar un medic anestezist poate determina dacă pacientului îi este potrivită anestezia de acest tip.