Aparat Dentar Invizibil Win

Aparat invizibil, pret imbatabil

Aparatul dentar WIN, la fel ca INCOGNITO, este complet invizibil la exterior. Spre deosebire de dispozitivele care folosesc aurul, WIN prezinta un pret mult mai avantajos, costurile putand fi mai mici cu pana la 1000 Euro.

Avantajul aparatului dentar lingual

Aceste dispozitive sunt invizibile la exterior deoarece bracketii lor sunt aplicati pe partea interioara a dintilor, spre deosebire de aparatele dentare clasice. Desi au aceasta amplasare, aparatele dentare WIN functioneaza foarte eficient pentru rezultate vizibile.

Precizie 100%, tehnologie digitala

Toate aparatele dentare linguale WIN sunt realizate prin intermediul tehnologiei digitale CAD CAM. Datorita acestui avantaj, tratamentul cu aceste dispozitive se bucura de o precizie 100% si de de un disconfort minim. Nu in ultimul rand, spre deosebire de aparatele dentare clasice, tratamentul cu aparatele WIN este mult mai scurt.

Intrebari Frecvente

Aparatul dentar WIN este complet invizibil din exterior deoarece acesta este amplasat pe partea interioara a dintilor.
Pentru aparatele dentare linguale, igiena dentara este mult mai usor de realizat, curatarea dintilor presupune un efort redus iar riscul aparitiei cariilor este diminuat.
Durata tratamentului ortodontic cu ajutorul aparatelor dentare linguale WIN este mai scurta. Acest lucru se datoreaza materialului din care este realizat si datorita actiunii mult mai exacte a aparatului, realizata prin intermediul unor bracketi complet personalizati.