Aparat Dentar Invizibil Incognito

100% invizibil, exclusivitate DENTESSE TEENS

Spune adio fricii de aparate dentare. In exclusivitate la DENTESSE TEENS, poti avea si tu un zambet perfect aliniat, cu un aparat dentar complet invizibil la exterior. Solutia INCOGNITO se aplica pe fata interioara a dintilor, ceea ce face ca singurul lucru vizibil sa fie zambetul tau estetic.

Tehnologie digitala, zero alergii

Acest aparat este confectionat din aur de puritate ridicata, fapt care elimina in totalitate riscurile de aparitie a alergiilor. Mai mult, este redusa substantial probabilitatea aparitiei cariilor dentare. Gratie faptului ca este personalizat in totalitate, INCOGNITO prezinta un disconfort greu de sesizat la purtare, spre deosebire de aparatele dentare clasice.

Avand o actiune exacta, gratie tehnologiei digitale si a materialelor de calitate ridicata, aparatul dentar INCOGNITO produce rezultate vizibile mult mai repede decat aparatele dentare clasice.

5 motive pentru INCOGNITO

1. Aparat dentar complet invizibil la exterior, gratie bracketilor aplicati pe partea interioara a dintilor.

2. Este foarte usor de purtat. Gratie structurii sale si a felului cum este montat, genereaza un disconfort minim, spre deosebire de aparatele dentare clasice.

3. Personalizare 100%. Rezultate garantate indiferent de particularitatea cazului.

4. Tratament mult scurtat. Calitatea materialelor si precizia realizarii aparatului duc la efecte vizibile mai rapid.

5. Rezultate vizibile imediat. Nu este nevoie sa astepti finalul tratamentului pentru a observa rezultatele benefice.

Intrebari Frecvente

Majoritatea pacientilor resimt un disconfort minim in primele zile dupa montare, insa dupa o scurta perioada de timp veti putea manca si vorbi normal.
De regula tratamentele ortodontice dureaza intre 6 luni si 2 ani in functie de tipologia si de problema pe care pacientul o prezinta. Deoarece aparatul dentar invizibil Incognito ofera bracketi personalizati realizati din aur, durata totala de purtare a aparatului dentar va fi redusa. In plus controalele necesare sunt realizate la un interval mai mare de timp – 6 saptamani.
Da, restrictiile alimentare sunt identice cu cele impuse la purtarea oricarui tip de aparat dentar.