Aparat Dentar Safir

Alternativa la aparatul dentar clasic

Aparatul dentar safir este cel mai fizionomic aparat ortodontic aplicat pe exteriorul dinților, îmbinând eficiența cu estetica. Bracketii sunt transparenți și seamănă cu niște bijuterii, fiind o alternativă elegantă și mai puțin vizibilă a tratamentului de îndreptare a dinților, recomandat în special pentru adolescenți și adulți.

Soluții optime pentru tine
PLATA ÎN RATE

O bijuterie de aparat dentar

Bracketii acestui aparat ortodontic sunt realizați din safir pur. Acest material este recunoscut ca fiind al doilea mineral cu duritatea cea mai mare, după diamant.

Mai mult, bracketii din safir au un efect cameleonic, având un aspect translucid, similar smalțului dentar. În plus, aceștia nu absorb coloranții și nu își modifică proprietățile invizibile în decursul tratamentului.

Este un aparat dentar aproape invizibil

Bracketii sunt transparenți și seamănă cu niște bijuterii, fiind o alternativă elegantă și mai puțin vizibilă a tratamentului de îndreptare a dinților, recomandat în special pentru adolescenți și adulți.

Este confortabil în timpul purtării

Spre deosebire de aparatul dentar cu bracketi metalici, bracketii din safir sunt mult mai confortabili la atingere pentru buze și mucoasa de pe partea interioară a obrajilor.

Nu își pierde proprietățile incolore

Datorită safirului din care este realizat, bracketii nu absorb coloranții și își păstrează proprietățile incolore pe tot parcursul tratamentului.

Întrebări Frecvente

Da, aparatul dentar cu bracketi din safir este o variantă mult mai estetică față de aparatul dentar cu bracketi din metal, deoarece bracketii din safir au efect cameleonic, fiind mai greu de sesizat. În plus, safirul este un material care nu își modifică proprietățile în timp.

Safirul este al doilea mineral, după diamant, ca duritate. În plus acesta este translucid, fiind foarte similar cu smalțul dentar. Bracketii din safir au o finețe superioară și o duritate excepțională, fiind ideali pentru un tratament ortodontic corect, complet și în plus mult mai estetic.

Bracketii din safir rămân transparenți pe toată perioada tratamentului. Aceștia nu absorb coloranți, implicit nu se colorează în timp.